Bizden Haberler

İşyerlerinde Halıfleks Yıkama ve Yerinde Halıfleks Yıkama Çalışması

isyerlerinde-halifleks-yikama-ve-yerinde-halifleks-yikama-calismasi
İstanbul halıfleks yıkama olarak, iş yerlerinde yerinde halıfleks yıkama hizmeti veriyoruz.

İstanbul İşyeri Halıfleks Yıkama

İşyeri Halı Yıkama, Kurumsal Halıfleks Yıkama 
işyeri Halı Yıkama, İşyerlerinin müşteri ve çalışanları için temiz bir ortam sunma ihtiyaçlarını çok iyi anlıyoruz. Ancak aynı zamanda iş akışını bozmayacak bir temizlik yöntemi aradıklarının da farkındayız.
 
İşyeri Halı Yıkama hizmeti Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’ın 15+ yılı aşkın süredir araştırma ve geliştirme programı ile çığır açıcı temizlik solüsyonları en modern yıkama ekipmanlarını geliştirerek kullanmaktayız. İstanbul bölgesinde derinlemesine, daha kalıcı, sağlıklı, temiz ve çabuk kuruyan işyeri halı yıkama ve işyeri koltuk yıkama seçenekleri sunmaktadır.
 
Tıpkı sodanın gömleğinizdeki bir lekeyi çıkardığı gibi, Evo Temizlik Halıfleks Yıkama; İş Yeri Halı Yıkama, Kurumsal Halı Yıkama karbonatlamanın kir sökme gücünü kullanır. Sonrasında halıların ve kumaşların yüzeylerinden kir ile tozu söken ve bu kiri kuvvetli bir ekstraksiyon ekipmanı ile temizleyen bir konsept geliştirmiştir. Böylece daha sağlıklı bir çalışma ortamına sahip olursunuz.
 

Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’ın Temizlik Solüsyonu Çevre Dostudur ve Derinlemesine Bir Temizlik Sağlar

İşyeri Halısı Yıkama
Daha sağlıklı ve etkili işyeri halı yıkama ve koltuk yıkama sürecimizin temelinde belgelenmiş çevre dostu ve karbonatlı yıkama solüsyonumuz olan the Natural bulunur. Temizlik solisyonumuz hiçbir şekilde sabun, deterjan veya agresif kimyasal içermez ve çalışma ortamınız ile çalışanlarınız için kesinlikle toksik değildir.

 

Kurumsal Halı yıkama hizmeti sunduğumuz işyeri türleri;

otel, cami, ofis, üniversiteler, yurt, sinema salonu, konferans salonu, bale salonları, jimnastik salonları ve birçok resmi kurum ve kuruluş için halı yıkama ve temizleme hizmeti sunarız. Evo Temizlik Halıfleks Yıkama Kurumsal Halıfleks Yıkama firması olarak İstanbul'da lider firmadır.
 

İşyerleri için yıkama işlemi yaptığımız halı türleri;

işyerlerindeki duvardan duvara olan boydan boya serili halı – halıfekslerin her türünü ve çeşidini yıkayıp temizliyoruz. halı temizleme ve yıkama işlemi yaptığımı başlıca halıları; karo halı yıkama, yün halı, naylon halı, akrilik halı, polyester halı, çim halı yıkama, halıfleks yıkama.
 
Karbonatlı yıkama solüsyonumuz milyonlarca kabarcık oluşturarak halı ve koltuk kumaşlarına derinlemesine nüfuz eder ve kir ile tozu sökerek yüzeye çıkarır. Ofisler için yerinde halı yıkama sürecimizde Geleneksel buhar temizliğinde kullanılan su miktarının yalnızca %20’sini kullanabilme imkanına sahip oluyoruz. Ayrıca, aşırı su kullanımı ile oluşan küf ve bakteri riski ortadan kaldırılmış olur. Sizin ve işyerinizde tüm çalışanlarınız ve müşterileriniz için sağlıklı bir çevre için sizde Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’yı tercih ediniz. Halılarınızdaki bakterilerin %98’i ve işyerinizdeki havada uçuşan alerjenlerin %89’u yok olur
 
Evo Temizlik Halıfleks Yıkama ile işyeri halı yıkama ve koltuk yıkama temizleme ihtiyaçlarınızın karşılanması için bir iş anlaşmasına girdiğinizde emin olun sektördeki en iyi hizmeti alacaksınız. Bu da en düzenli ve en etkili temizlik solüsyonları, endüstri lideri ekipmanlar, çabuk kuruma süreleri, üstün eğitimli profesyonel halı yıkama teknisyenleri ve tüm iş yerlerinize aynı kalitede üstün hizmet sağlayacak bir hizmet ağı anlamına gelir.
 
7/24 Halıfleks Yıkama
Salih Karakuş