Bizden Haberler

Halıfleks Yıkama Temizleme Hizmeti

halifleks-yikama-temizleme-hizmeti
Halıflekse hiçbir zarar vermeden olabilecek en derin temizliği sağlamak için sistemin halıfleks yıkama ve Halıfleks Temizleme ye uygun olması gerekmektedir.

Halıfleks Yıkama işleminde başka hiçbir firma Evo Temizlik olarak bizim gibi başarılı sonuçlar elde edemez. Evo Temizlik; Halıfleks halıları yani duvardan duvara serili olan sabit yapışkanlı halıları özel yöntemler ile yıkar. Günümüzde artık Halıfleksler eskisi gibi ince türden halılar değildir ve gelişip çok kaliteli, fiyat ve dokuma olarak son derece üst düzey bir teknoloji ile üretilen halılar haline gelmiştir.
 
Dolayısıyla ‘Halıfleks nasıl temizlenir ?‘ sorusu etrafında gelişen yanıtlar da değişkenlik göstermiştir. Kullanılan iplik malzemesi farklılık göstermektedir.  Başlıca kullanılan sentetik olan iplik Tür yapısı: Naylon, akrilik, Olefin Polyesterdir. Doğal olan Halıfleks iplik tür yapısı: Yündür. Gerçek hakiki İpek Halıfleks yok denecek kadar azdır. 
 
Halıfleks halılarda İplik yapıları farklı olunca halıfleks halıların yıkama metotları ve kullanılan yıkama temizleme makine ve ürünleri de farklı olmak zorundadır.  Halıflekse hiçbir zarar vermeden olabilecek en derin temizliği sağlamak için sistemin halıfleks yıkama ve Halıfleks Temizleme ye uygun olması gerekmektedir.
 
Halıfleks Yıkama ve Temizliğinden Evo Temizlik’ın kullandığı Sıcak Karbonatlı Halıfleks temizleme yöntemi halıya hiçbir zarar vermeden olabilecek en derin temizliği sağlar. Evo Temizlik olarak ‘Halıfleks nasıl temizlenir ?‘ sorusuna verdiğimiz kapsamlı yanıt ile kalı ve kilim enstitüsünden, birçok halıfleks üretici fabrikadan ve halıfleks kullanan firmadan tavsiye mektupları almanın gururunu yaşıyoruz.
 

Başlıca halıfleks halı yıkama yöntemleri:

  • Buharlı Halı yıkama
  • Kuru sistem Halı yıkama
  • Kuru köpük Halı yıkama
  • Talaşlı Halı yıkama
  • Şampuanlı Halı yıkama
Evo Temizlik’ın en üstün yöntem seçilen Sıcak Karbonatlı halıfleks yıkama Yöntemidir. Diğer halıfleks temizliği sunan metotların neden tercih edilmediği ve yıkama sonrası oluşan negatif olumsuz sonuçları halı yıkama yöntemleri karşılaştırma sayfamızda belirtilmiştir.
Duvardan Duvara Halıfleks Halı Yıkama Temizleme İşleminde Evo Temizlik 1. Tercihtir.
Evo Temizlik 40 yıldır kendini yerinde duvardan duvara halı Yıkama yani halıfleks yıkama hizmetine adamıştır.
 

Evo Temizlik’ın birinci tercih olmasının sebepleri:

  • Daha Kısa Kuruma Süresi
  • Daha Derin Temizlik
  • Daha Sağlıklı Süreç
 
Daha kısa Halıfeks kuruma süresi: Evo Temizlik’ın diğer yöntemler(buharlı halıfleks yıkama, şampuanlı halıfleks yıkama gibi halıyı suya sabuna şampuan boğup uzun kuruma süreleri yaratmaz. Diğer halıfleks temizleme yöntemlerine göre çok daha az su kullanarak çok kısa süre içerisinde kurumasını sağlar. Halıfleks halı yıkandıktan sadece 1-2 saat içerisinde tamamen kurur 1-2 günde sonra değil
 
Daha Derin Halıfeks Temizliği: Evo Temizlik halıfleks yıkama sektöründe en gelişmiş ekipmanları ve makineleri kullanır. 90 dereceler varan sıcaklıkta halıfleks yıkama işlemini gerçekleştirir. Ayrıca Kullandığımız ana solüsyonumuz The Natural eşsiz bir temizlik ürünüdür ve patentlidir. Milyonlarca kabaran küçük baloncuk halının diplerine kadar etki eder halıfleks içerisinde kirleri yüzeye iter. ve sonrasında güçlü vakumlu halıfleks yıkama makinalarımızla kolayca çekeriz. Geriye tertemiz bir halı bırakırız.
 
Daha Sağlıklı Halıfleks temizleme Süreci: Evo Temizlik’ın Sıcak Karbonatlı sürecinde kullanılan solüsyonlar çevre dostu ve içeriği tamamen doğaldır ve yeşil sertifikaya sahiptir. Özelliği ise sabun ve şampuan gibi köpüren zararlı kimyasal barındırmaz ve sabun ve şampuan kuruyunca halıfleks üzerinde tıpkı mıknatıs gibi kirleri çekme özelliğine sahip olurlar. Buda halıfleksin çok daha kısa süre içerisinde tekrardan kirlenmesine sebebiyet verir. Ve ayrıca diğer yöntemler çok su kullandığından halı içerisinde küf ve mantarların üremesi için uygun ortam oluşuturur. Evo Temizlik gibi kısa kuruma süreleri sayesinde buna imkan vermemektedir.
Halıflekslerde bulunan bakteri ve alerjenleri yok ederiz
Evo Temizlik halıflekslerde bulunan bakterileri ve alaerjenleri yok ettiği bağımsız olan laboratuvarlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır. Halıflekslerde buluanan bakterilerin %98’ini ve ayrıca sanitizer eklediğimizde havada uçuşan alerjenlerin de %89’unu yok ettiğimiz tescillenmiştir. Halıfleks temizleme işleminde başka hiçbir firma Evo Temizlik’ın bu üstün sonuçlarına yaklaşamaz. Sadece kir ve leke değil  aynı zamanda bakteri, mikrop, Küf, Mantar gibi halıfleks içerisindeki tüm sağlıksız unsurları yok ederiz.
 
Profesyonel Halıfleks halı yıkama işleminde olabilecek en üstün temizlik hizmetini aldıklarını bilirler. Gerek Kullanılan son teknoloji ekipmanları ve halıfleks yıkama makineleri olsun, Gerek profesyonel çalışan uzman teknisyenler olsun, gerekse kullanılan halıfleks temizleme ürünleri olsun Evo Temizlik sektörde eşi benzeri görülmemiş bir hizmet sunar. Ofis, Otel, cami, Jimnastik salonu, bale salonu, konferans salonu, sineme salonu gibi mekanlar halıfleks temizliği hizmetimizi sunarız.
 
Sizde eviniz veya işyerinde olan duvardan duvara halıfleks yıkama temizleme hizmeti için hemen size en yakın Evo Temizlik şubemizi arayıp bizimle iletişim geçebilir, ücretsiz keşif isteyebilirsiniz.