Bizden Haberler

Yerinde Halıfleks Yıkama İşlemi

yerinde-halifleks-yikama-islemi
Evo temizlik olarak Yerinde Halıfleks Yıkama İşleminasıl yapılır sizler için yazdık

Yerinde Halıfleks Yıkama;

yerinde halıfleks yıkama hizmeti yanı sıra halıfleks temizliğinde dikkat edilecek yöntemler:
 
En çok sevilen zemin döşemelerinden olan halıflekslerin yıl içinde düzgün aralıklar ile yıkanması ve günlük bakımlarının yapılması şarttır. Ev ve ofislerimiz hatta otellerimiz gibi halıfleks yer döşemelerinin fazlaca olduğu alanlarda ortam ne kadar temiz olursa olsun halıflekslerin periyodik ve günlük temizliği yapılmadıkça genelde temizlik ve hijyen oluştu diyemeyiz.
 

Yumuşak ve hijyenik halıfleks temizliği

15+ yıldan bu güne, halıfleks yıkama ve halıfleks dezenfektanı uygulaması yapmaktadır. Web Sitemizde İşlenen ana konulardan bazıları; hijyenik halı yıkama, günlük halıfleks temizliği, halıfleksli ortamlarda kalıcı hijyen nasıl oluşturulur, evde halı yıkama, ofiste yerinde halıfleks yıkama, duvardan duvara halı yıkama, şirket halı yıkaması, karo halı yıkama, el dokuma değerli ev halıları, köşk halısı yıkama, antika halı yıkama, toplantı salon halısı yıkama, cami halısı yıkama, yurtlarda halı yıkama, makine halısı yıkama, el halısı yıkama, düğün salonu halı yıkama, ana okulu halıfleks yıkama, halı kuru temizleme, araç halısı temizliği, gemi ve yat halısı temizlik, plaza halıfleks yıkama, otel halıfleks yıkama, kuru köpük halı yıkama, halıfleks ıslak yıkama, halıfleks yıkama fiyatları, vakumlu halıfleks yıkama, müzelerin halı yıkama hizmeti, fırçalı halıfleks temizliği, yerinde halıfleks temizliği, halıdaki yoğun kirler nasıl çıkartılır başlıkları ile sıralayabiliriz. 
 

Yerinde Halıfleks Yıkama; Halıfleks temizlik hizmetinin düzgün yapılmadığı alanlarda etraf çabuk kirlendiği gibi sağlık açısından da riskli durumlar oluşur. Toz zerreciklerinin yatay zemin yüzeylere daha fazla yapıştığı düşünülürse, halıflekslerin temizliği atlanamaz.

Yerinde profesyonel halıfleks yıkama şirketleri ve çok basit şekilde uygulanabilir;
 
• Halıflekslerin cinsine göre köpük yada vakumlama şeklinde yapılır.
• Yıkamaya geçilmeden önce kuru vakum yapılması profesyonel halıfleks yıkamanın ve kaliteli iş çıkarmanın ilk adımıdır.
• Her gün elektrik süpürgesi ile süpürülen evlerde toz oluşumu minumum seviyede olmaktadır. Bu tür halıflekslerin yıkama süresi normallerine göre biraz daha uzayabilir.
• Halıfleksleri fazla ıslatmak ve suyu üzerinde fazlaca bekletmek, halıfleksin daha iyi yıkanması demek olmadığı gibi halıflekslerinizin pas ve koku yapmasına, miteların oluşmasına yol açabilir.
• Güçlü vakum motorları sayesinde halıflekslerinize yerleşmiş olan tüm mikro – organizmalar, küf, bakteri, mite ve ev tozları vakumlanır.
• Vakumlama iyi yapıldığı için koku oluşmaz, halıfleks renk ve döşemesine zarar vermez.
• Halıflekslerin yıkanmasına başlamadan, bir ucunda demo uygulaması yapılmalı ve incelenmelidir. Kök boyası gibi halılarda kuru temizleme dışındaki yıkamalar uygun değildir.
• Halıların ilk günkü parlaklığına kavuşması için, yıkama suyunun içine bir parça sirke koymak yeterlidir.
• Kullanılan kimyasallar halk sağlığına uygun olup kalıntı bırakmaz.
• 7 adımda halıfleks temizliği uygulama süresi 1.5 saattir. Çok kirli halıflekslerde köpük lekenin üzerine uygulanarak 5-10 dakika bekletmek yararlı olacaktır.