Bizden Haberler

Yerinde Ofis Halısı ve Halıfleks Yıkama İşlemi

yerinde-ofis-halisi-ve-halifleks-yikama-islemi
Sizde ofislerinizdeki halılarınızı ve halıflekslerinizin daha temiz olmasını istemezmisiniz ? Ozaman işinin uzmanı tek işi bu olan halıfleks yıkama doğru tercih

İstanbul Ofis Halı Yıkama Yıkama

İstanbul'da binlerce noktada hizmet veren ve sektörde uzun yıllardır faaliyet göstermenin getirdiği birikimi teknojiyle harmanlayarak üstün hizmet standartlarını yakalamayı ve bu standartları sürdürmeyi başaran Evo Temizlik Halıfleks Yıkama, ofis halılarınızı en detay noktaya kadar temizleyerek evinizdeki hijyeni işyerinize de taşımanıza yardımcı oluyor.
 

Ofis Halı Yıkama Yönteminde En Üstün Temizleme Gücü ve Teknolojisi

Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’nın işyeri ofis halı Yıkama ve temizleme yöntemi, halıları litrelerce sabuna boğan ve sonrasında bu sabunu temizlemeye kalkışan geleneksel buhar temizliği yerine daha kolay ve etkili bir şekilde temizleyecek alternatif bir yöntem olması gerektiği fikrine dayanarak geliştirilmiştir. Geliştirdiğimiz ve patentini aldığımız Evo Temizlik Halıfleks Yıkama Sıcak Karbonatlı Ekstraksiyon temizlik yöntemi endüstri lideri ekipmanları kullanır ve tescilli karbonatlı temizlik solüsyonu ile halıların içine işlemiş kir ve tozu çözerek yüzeye çıkarır. Böylece daha kolay bir şekilde temizlenirler. Sonuç ise derinlemesine temizlenen ve daha uzun süre temiz kalan halılardır. 
 
Tanıdığınız ve Güvendiğiniz Marka 15+ yıldan fazla Deneyime Sahip Ofis Halı Yıkama Firması
 
15+ yıldır Evo Temizlik Halıfleks Yıkama, yenilikçi halı ve döşeme temizleme hizmetleri sayesinde Ofis halı yıkama hizmetinde piyasada lider konuma gelmiştir. Evo Temizlik Halıfleks Yıkama girişken bir araştırma ve geliştirme programına sahip olup, teknolojimizi her yıl inceleyip düzelterek, işletmenizin en etkili ve güvenli temizlik hizmetini aldığına güvenmesini sağlar.
 

Halılar 1-2 Günde Değil 1-2 Saatte Kurur

 
İş yerleri halı Yıkama ve koltuk döşemelerin kuruması için 24-48 saat bekleyemez. Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’nın kullandığı düşük nemli temizleme yöntemi tipik bir buhar temizliğine oranla %80 daha az su kullanır ve böylece yüzeyler 1-2 gün yerine sadece 1-2 saat içerisinde kurur. Bu da şirketiniz, ofis iş faaliyetlerinizin aksamayacağı ve verimliliğin durmaksızın devam edeceği anlamına gelir.
 
Daha Sağlıklı Ofis Halı Yıkama yöntemi
Çalışanlarınız ve Müşterileriniz İçin Daha Sağlıklı Ofis Ortamları Sunun
 
Evo Temizlik Halıfleks Yıkama ile iki aşamada güvenli bir ortam sunduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bunlardan birincisi, Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’nın belgelenmiş çevre dostu the Natural® aslı solüsyonumuzdur. Bu solüsyon Gıda ve İlaç Kurumunun G.R.A.S. (genellikle güvenilir kabul edilen) listesinde yer alır ve çalışanlarınız ile müşterileriniz için güvenli olup kesinlikle toksik madde içermez. İkinci aşama ise, geleneksel buhar temizleyicilerinin aşırı miktarda su kullanarak gerçekleştirdikleri temizliklerde halının alt kısmı ıslanır ve küf ile bakterilerin üreyeceği bir ortam yaratır. Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’ın yerinde halı yıkamasürecinde düşük nemli temizlik yöntemi sayesinde işyeri ve ofisinizdeki halılar kuru kalır ve küf ile bakterilerin oluşma riskini ortadan kaldırır.
 
Ofis Halı Yıkama İşlemimizde Halı ve Döşemeler Daha Uzun Süre Temiz Kalır Böylece Paranız da Cebinizde Kalır
 
Diğer pek çok buhar temizleyicisinin aksine, Evo Temizlik Halıfleks Yıkama’nın esas temizleyicisi olan Evo Özel, hiçbir şekilde sabun, deterjan veya agresif kimyasallar içermez. Böylece, işyerinizdeki Ofisinizdeki halılarınız daha uzun bir süre temiz kalır. Bu, aynı zamanda daha sık profesyonel temizlik ihtiyacı duymayacağınız anlamına gelir ve böylece paranız cebinizde kalır.
 

İşletmeniz İçin Özel Bir Bakım Programı Geliştirebiliriz

 
Evo Temizlik Halıfleks Yıkama teknisyenlerimiz tesisinizi inceleyecek, halı ve koltuk kumaşlarınızın en iyi görünüme sahip olmaları için en uygun temizleme programını belirleyecekler. ofis halısı temizleme sürecimizde sizinle beraber çalışarak yoğun, orta  ve az kullanım alanlarını tespit edecek, tüm ofisinizi daha temiz, sağlıklı ve mutlu bir çalışma alanına çevirecek olan özel bakım planını oluşturacaklar.
 

İstanbul Bölgesinde Ofis Halı Yıkama Firması

Ulusal Firmalar Dahil Olmak Üzere Her Boyutta İşletmeye Hizmet Sağlamak İçin İstanbul Çapında Bir Hizmet Ağı Oluşturduk.
 
İstanbul genelinde 3500 noktada Evo Temizlik Halıfleks Yıkama ulusal ticari müşterilerin tüm halı ve döşeme temizlik ihtiyaçlarını karşılar. İstanbul'u uçtan uca  uzanan hizmet ağı sayesinde Evo Temizlik Halıfleks Yıkama çeşitli farklı hizmet sağlayıcıları ile çalışmanın sıkıntılarını ortadan kaldırır. Yerel işletmeniz için fiyat almak için 
7/24 Halıfleks Yıkama
Salih Karakuş

Ofis Halı Yıkama ve Temizliğinde Profesyonel Teknisyenlerimiz Kalite Güvencesi Verirler

Geniş hizmet ağı sayesinde Evo Temizlik Halıfleks Yıkama ofisiniz ve tüm tesislerinize aynı üstün seviye kalitede temizlik hizmetleri sunar. Profesyonel halı yıkama teknisyenlerimiz sektörde eşi benzeri bulunmayan bir seviyede eğitim alırlar ve her yıl yoğun yıllık eğitime tabi tutulur ve sertifikalarını yenilerler.